Wilt u luchtfoto's of een video laten maken?

Wij maken aan de hand van de opgegeven locatie en uw wensen een vluchtplan en vliegen met een Cessna of helikopter of drone, afhankelijk van het weer, binnen enkele dagen of weken of op de door u gewenste dag. Nadat de opnames zijn gemaakt zijn sturen wij deze in hoge resolutie naar u toe.

Basispakket Luchtfoto's : Wij vliegen met een Cessna of Heli vanaf Hilversum, Teuge of Rotterdam. Afhankelijk van het weer maken wij de opnamen binnen enkele dagen of in overleg op de door u gewenste dag. Wij vliegen rondom de locatie en u krijgt een serie (minimaal 10 opnamen) gefotografeerd vanuit verschillende hoeken. Wij leveren de opnamen digitaal in hoge resolutie. Vraag vrijblijvend naar een offerte op maat.

Luchtvideo : Afhankelijk van de vliegtijd en opnamelengte en montagewensen. Informeer vrijblijvend naar een offerte op maat.

Offshore Foto/Videovlucht : Wij vliegen regelmatig boven de Noordzee met een twee-motorige Piper. Informeer vrijblijvend naar een offerte op maat.

Drone Luchtfoto's/video : Om met een drone luchtfoto’s en/of luchtvideo te maken heb je een vliegbewijs nodig. Veel gebieden in Nederland is ‘nofly-gebied’. (boven bebouwing, bij mensenmenigte, in havengebied, bij luchthavens, bij spoorwegen, bij snelwegen enz.) Zie de veiligheidskaart https://map.godrone.nl en zoom in op een locatie en klik voor de restricties. Wij zijn in het bezit van een EU Specific Certificering om hier wel te mogen vliegen. Tevens hebben wij een ontheffing om buiten UDP (daglichtperiode) te vliegen. Vraag vrijblijvend naar een offerte op maat.

Stockfoto/video uit de beeldbankBeelden uit de beeldbank zijn te bestellen. Druk op de knop "Kopen". Foto's gemaakt in opdracht voor het ANP en foto's uit de collectie van Getty Images zijn niet te downloaden. 

Op al onze luchtfoto's en videos in de beeldbank zit auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Onze beeldbank wordt dagelijks gecontroleerd door Pixsy op inbreuken!

Vraag vrijblijvend een offerte

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte voor het laten maken van luchtfoto's/video. Geef aan in welke tijdsperiode de luchtfoto's/video beschikbaar moeten zijn. Bij spoed of een vaste datum zullen wij speciaal voor u vliegen. Bij levering binnen enkele weken combineren wij opdrachten om zo de kosten zo laag mogelijk voor u te houden.


Powered by PhotoDeck