Wilt u luchtfoto's of een video laten maken?

Wij maken aan de hand van de opgegeven locatie en uw wensen een vluchtplan en vliegen met een Cessna of helikopter, afhankelijk van het weer, binnen enkele dagen of weken of op de door u gewenste dag. Nadat de opnames zijn gemaakt zijn sturen wij deze in hoge resolutie naar u toe.

Onze luchtfoto/videopakketten

Basispakket Luchtfoto's : Afhankelijk van het weer maken wij de opnamen binnen enkele dagen of in overleg op de door u gewenste dag. Wij vliegen rondom de locatie en u krijgt een serie (minimaal 10 opnamen) gefotografeerd vanuit verschillende hoeken. Wij leveren de opnamen digitaal in hoge resolutie. Vraag vrijblijvend naar een offerte op maat.

Luchtvideo : Afhankelijk van de vliegtijd en opnamelengte en montagewensen. Informeer vrijblijvend naar een offerte op maat.

Offshore Foto/Videovlucht : Wij vliegen regelmatig boven de Noordzee met een twee-motorige Piper. Informeer vrijblijvend naar een offerte op maat.

Drone Luchtfoto's : Wij maken ook luchtfoto's met een drone. Na uw aanvraag bekijken wij of de opdracht uit te voeren is binnen de wetgeving voor commercieel vliegen met een drone. Dit is afhankelijk van de locatie. Wij leveren de opnamen digitaal in hoge resolutie. Informeer vrijblijvend naar een offerte op maat.

Stockfoto uit de beeldbank 

De prijs is afhankelijk van het licentiegebruik. Klik op de downloadknop onder de foto. Hier kunt u het formulier invullen met de omschrijving waarvoor de foto gebruikt gaat worden. U ontvangt dan een prijs van ons. Foto's gemaakt in opdracht voor het ANP en foto's uit de collectie van Getty Images zijn niet te downloaden. 

Schermafbeelding 2021 10 29 Om 19.07.Jpg

Op al onze luchtfoto's in de beeldbank zit auteursrecht. Gebruik zonder toestemming is niet toegestaan. Onze foto's worden beschermd door Pixsy en Copytrack.

Vraag vrijblijvend een offerte

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte voor het laten maken van luchtfoto's/video. Geef aan in welke tijdsperiode de luchtfoto's/video beschikbaar moeten zijn. Bij spoed of een vaste datum zullen wij speciaal voor u vliegen. Bij levering binnen enkele weken combineren wij opdrachten om zo de kosten zo laag mogelijk voor u te houden.


Powered by PhotoDeck