Outletcentrum Batavia Stad groeit naar 150 winkels

7 Feb, 2017

De uitbreiding van fashion outlet-centrum Batavia Stad in Lelystad is bijna klaar. In april openen de 45 merken-winkels en restaurants de deuren.


Welke internationale topmerken erbij komen, is nog niet bekend. Een is al bekend: Adidas. De vorige Adidas-winkel moest tegen de vlakte om plaats te maken voor een doorgang naar het nieuwste wijkje in het winkeldorp.


Meer winkels betekent meer banen. Batavia Stad heeft ruim honderd vacatures opengesteld. Bedrijfsleiders zijn er nodig, voltijd- en deeltijd-verkopers en horecapersoneel. Wie belangstelling heeft, kan zich aanmelden voor een banenmarkt op woensdag 22 februari.


Batavia Stad telt na de (alweer vierde) uitbreiding 150 winkels en restaurants. Het bezoekersaantal blijft gestaag groeien. Afgelopen jaar met dertien procent, waarmee het totaal op ruim twee miljoen per jaar komt.


Onder de klanten bevinden zich steeds meer buitenlanders. De shuttlebus die elke dag tussen Amsterdam en Lelystad pendelt, vervoert bijna alleen maar internationaal publiek.


Bron de Stentor
Zie de hele serie ( klik hier )
Terug »