infopagina


Wij fotograferen en filmen voor bedrijven, makelaars, particulieren, projectontwikkelaars, overheid en nieuwsmedia waaronder het ANP, Getty Images, Novum en de Persgroep Nederland.


Hollandluchtfoto bestaat uit twee ervaren luchtfoto/videografen die wekelijks de lucht in gaan met een cessna of helikopter om luchtopnamen te maken boven heel Nederland en daarbuiten.Wel of geen Drone?
Het inzetten van een Drone heeft veel beperkingen wat betreft vliegen boven evenementen, bebouwing, steden en calamiteiten. Ook zijn deze niet inzetbaar in gecontroleerde gebieden rondom vliegvelden (hier vallen ook steden als Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Eindhoven onder). Met een vliegtuig of helikopter kunnen wij hier wel komen.

Door het gebruik van een vliegtuig of helikopter kunnen wij vaak opdrachten combineren waardoor we de prijs laag kunnen houden. Ook kunnen wij voor spoedklussen binnen een paar uur boven een locatie zijn. Tevens kunnen we, indien een opdracht aan een bepaalde datum vast zit, bij slecht weer (harde wind) toch de lucht in.

Wij gebruiken dan ook voor het grootste deel van onze opnamen een Cessna of een helikopter.
Wilt u luchtfoto's of een video laten maken?


Wij maken aan de hand van de opgegeven locatie en uw wensen een vluchtplan en vliegen, afhankelijk van het weer, binnen enkele dagen of op de door u gewenste dag. Nadat de opnames zijn gemaakt zijn sturen wij deze in hoge resolutie naar u toe.Onze luchtfoto/videopakketten

Basispakket Luchtfoto's : Afhankelijk van het weer maken wij de opnamen binnen enkele dagen of in overleg op de door u gewenste dag. Wij leveren de opnamen digitaal in hoge resolutie (35 MB) vanaf € 285,-- excl. BTW (uitgaande van een vliegtijd van 1 uur).


Stockfoto uit de beeldbank : De prijs is afhankelijk van het licentiegebruik. Klik op de downloadknop onder de foto. Hier kunt u het formulier invullen met de omschrijving waarvoor de foto gebruikt gaat worden. U ontvangt dan een prijs van ons. Foto's gemaakt in opdracht voor het ANP en foto's uit de collectie van Getty Images zijn niet te downloaden. Zie bij de gebruiksbeperkingen naast de foto. Zie de licentiemogelijkheden/prijzen.

Video : Afhankelijk van de vliegtijd en opnamelengte en montagewensen. Informeer vrijblijvend naar een offerte op maat.


Offshore Foto/Videovlucht : Wij vliegen regelmatig boven de Noordzee met een twee-motorige Piper. Informeer vrijblijvend naar een offerte op maat.Luchtfoto's als print of canvas bestellen : Door onder de foto in de beeldbank op afdrukken te klikken kunt u de foto op canvas of als dibondprint bestellen. (dit is een afdruk op fotopapier verlijmd op een aluminium-ondergrond en voorzien van beschermlaminaat). U krijgt de foto dan binnen enkele dagen thuisgestuurd. Andere maten of wensen? informeer.


Vragen? mail ons: info@hollandluchtfoto.nl of bel 06-53148371 / 06-50474991